UPDATE 02/04/2020

Geachte patiënt,

Doordat de overheid heeft besloten tot verlening van maatregelenpakket aangaande het coronavirus heeft dit nog steeds consequenties voor de mondzorgsector. Het KNMT is in samenwerking met preventie-experts aan het onderzoeken wat er eventueel wel mogelijk is aan reguliere behandelingen. Zolang er geen aanpassing komt van geldende adviezen is het maatschappelijk niet verantwoord reguliere behandelingen uit te voeren. Tot nader order is de praktijk tot 28 april gesloten.

 

15/03/2020

Geachte patiënt,

In verband met COVID-19 is de praktijk tot 6 april gesloten voor reguliere tandheelkundige behandelingen, tenzij anders met u afgesproken. De praktijk is wel open voor spoedeisende behandelingen. Indien u een pijnklacht of klacht van spoedeisend karakter heeft, verzoeken we u telefonisch contact met ons op te nemen op 0165-382992. We zijn doordeweeks telefonisch bereikbaar van 08:30u – 12:00u en van 13:30u – 17:00u. We verzoeken u nadrukkelijk om alleen, dus zonder andere personen de praktijk én de behandelkamer in te gaan. 

Momenteel zijn we in het proces om geplande behandelingen af te bellen. Mochten we u niet kunnen bereiken, dan verzoeken we u vriendelijk zelf contact met ons op te nemen. Door het grote aantal afspraken dat afgebeld moet worden, kan het zijn dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zijn dan dat u van ons gewend bent, onze excuses hiervoor. 

Voor een eenvoudige reparatie van uw kunstgebit kunt u het gebit inleveren om 10:00u 's ochtends. De prothese zal dan in de middag klaar zijn. Bij uitgebreide reparaties zal in overleg een afspraak ingepland worden wanneer de dienstdoende tandarts aanwezig is.

Mocht u verkouden zijn, hoesten of koorts hebben dan verzoeken we u vriendelijk om thuis te blijven en telefonisch contact met ons op te nemen. 

Hopend u spoedig weer te kunnen ontvangen voor alle reguliere behandelingen.

Met vriendelijke groet,

GTR Tandartsen.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg