=

COVID-19 Coronavirus

Actueel nieuws

GTR Tandartsen is open voor reguliere mondzorg

Mondzorg levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven en voorkomt problemen die uw algemene gezondheid kunnen schaden. Daarom is het belangrijk dat GTR Tandartsen open blijft.

Voor wie?
Heeft u geen klachten die passen bij Corona (COVID-19) of verkoudheid? En heeft u geen huisgenoten/gezinsleden met deze klachten? Dan kunt u gewoon weer bij ons terecht voor controles, geplande behandelingen en spoedbehandelingen. Ook gezinnen met kinderen zijn weer welkom. Voor (grote) gezinnen zijn er extra familiekamers beschikbaar om drukte in de wachtkamer te voorkomen.

Let op! Heeft u wel klachten die passen bij Corona (COVID-19) of verkoudheid? Of heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze klachten? En heeft u (spoed)mondzorg nodig? Neemt u dan alstublieft telefonisch contact op met ons op. U kunt namelijk altijd spoedmondzorg krijgen. Wij kunnen u doorverwijzen naar het Coronacentrum Acute Mondzorg (CAM).

Hoe werkt het?
Heeft u binnenkort een afspraak? Er wordt weer zorg verleend, dus uw afspraak kan weer plaats vinden. Is uw afspraak in de afgelopen weken afgezegd? GTR Tandartsen neemt contact met u op voor een nieuwe afspraak. Bent u bang om te komen? Bespreek uw zorgen gerust met de assistente die u belt.

Extra maatregelen
De hygiëne bij GTR Tandartsen is altijd uitstekend. Naast de gebruikelijke maatregelen hebben we nu ook aanvullende/specifieke maatregelen genomen om aan het RIVM advies m.b.t. Corona te voldoen:

  • Naast het gebruikelijke mondneuskapje en de beschermbril dragen de tandarts en zijn/haar assistent een gezichtsscherm.
  • Wij maken de behandelkamers, balie en wachtruimte nóg vaker schoon.
  • Bij behandelingen waarbij speekseldeeltjes vrij kunnen komen, spoelt de patiënt vlak voor de behandeling met een sterk verdund ontsmettingsmiddel. Dit is niet gevaarlijk. Ook niet als u dit per ongeluk doorslikt. 


Wat kunt u zelf nog doen?

  • Kom zoveel mogelijk alleen naar de praktijk. Dus zonder onnodige begeleiding.
  • Kom zoveel mogelijk stipt op de afgesproken tijd.
  • Houdt minimaal 1,5 meter afstand van anderen in de wachtkamer en bij de balie.
  • Er zijn minder zitplaatsen beschikbaar in de wachtkamer. Zijn deze vol? Dan kunt u na het melden buiten of in de auto wachten. De assistente zal u waarschuwen als er weer plaats is.
  • Maak gebruik van de speciaal ingerichte in- en uitgang.
  • Desinfecteer bij binnenkomst uw handen met de door ons beschikbaar gestelde handalcohol.
  • Het toilet in de praktijk is in principe gesloten. Het is alleen in gebruik voor noodgevallen.

Zoals altijd doen wij ons uiterste best om goede en veilige zorg aan u te kunnen verlenen. Wij hopen u binnenkort in goede gezondheid weer in onze praktijk te zien. Hopelijk tot snel!

Met vriendelijke groet,

Namens GTR tandartsen,
Bart Coster       Roel Veldhoen       Koen van Glinstra Bleeker

Mocht u aanvullende en actuele patiënteninformatie zoeken in zaken COVID-19 Coronavirus kunt u ook terecht op www.allesoverhetgebit.nl